Aleenahoz Beauty

Premium SPA & Salon Delivery Service

Terpilih sebagai “The Best Spa Muslimah” oleh Spa and Wellness Award 2019. Aleenahoz Beauty adalah  solusi bagi wanita yang ingin melakukan spa dan perawatan kecantikan tanpa harus keluar rumah (Woman Only)

Dapatkan Promo Aleenahoz Beauty Bulan Ini

Promo : Anniversarry Package dan Treatment Hari Raya

Setiap bulan akan ada promo terbatas, karena itu jangan sampai ketinggalan apalagi kehabisan promonya ya Kak..

Segera hubungi admin sekarang…

5/5

Full Body Massage

This energizing treatment combines traditional deep tissue techniques with the long strokes of Swedish massage.

Experience pampering yourself without having to struggle through Jakarta’s traffic! Our SPA services complete with a massage table, music, aromatherapy and sterilized tools. 

 

New Arrivals

NEW COLLECTION

Aleenahoz Community

COURSE

The Best Spa Muslimah

ALLENAHOZ BEAUTY

They Love AleenahozBeauty

“Capek seharian diluar rumah bikin males keluar lagi cari salon, nahh kalo ini salonnya yg dateng ke rumah hihiyy asik banget kan.. suami pulang udah kinclong nih”
@DewiMelki
Istri Melki Bajaj
“The best thing that a Mom could ever have is, a home spa.. alhamdulillah terima kasih @aleenahozbeauty untuk spa at home nya.. selalu puas dengan pelayanannya.. you truly bring the spa ambience to my house.. the music, the fragrance… aaahh what a perfect privilage to end my Saturday.. 😘😘😘”
@SuciUtami
Blogger

Marketplace

Quick links